Markkinoinnin automaatio

Bad news. Markkinoinnin automaatio ei nimestään huolimatta ole autopilotti, jonka päälle klikkaamalla voit nostaa jalat pöydälle ja katsoa rahavirtojen vyöryvän luoksesi.

Good news. Markkinoinnin automaatio on parhaimmillaan markkinoinnin ja myynnin tehokas työkalu, jonka me osaamme valjastaa yrityksesi hyödyksi.

Vekkulin nimen taakse kätkeytyy toimintamalli, jossa teknologia, data, testaaminen ja ihan oikeiden ihmisten äly muodostavat jatkuvasti oppivan ja tehostuvan ekosysteemin, joka tavoittaa ja sitouttaa asiakkaita liiketoiminnan tarvitsemassa syklissä. Kuulostaa ehkä vähän juhlavalta, mutta me kutsumme sitä ihan arkisesti työksi.

Grundlagen tiimissä yhdistyvät teorian ja käytännön osaaminen eli datan, teknologian ja analytiikan ymmärrys, kampanjamallien ja sisältöjen suunnittelu ja tuotanto sekä käytännön kokemus kymmenien markkinointiautomaatiomallien kehityksestä. Niin, ja olemme vielä selkokielisiä ja mukaviakin. Teknologia ei ole meille mikään itseisarvo, vaan väline tehokkaampaan asiakkaiden puhutteluun – eli liiketoiminnan kehittämiseen.

Meiltä saat:

Automaatiopohjaisen markkinointimallin strategisen suunnittelun

Konsultoinnin ja tarvittaessa kilpailutuksen sopivien markkinoinnin automaatiotyökalujen valintaan ja integrointiin olemassa oleviin liiketoiminnan järjestelmiin

Markkinointityökalujen auditoinnin

Automaatioinfran rakentamisen

Markkinointiautomaatiopohjaisen mainonnan suunnittelun ja tuotannon

Markkinointiautomaatiopohjaisen mainonnan ohjauksen ja optimoinnin

 


Lue lisää myös muista palveluistamme.