Digitaalinen markkinointi

Me emme tarjoa vain digimarkkinointipalveluita – me rakennamme menestystarinoita. Oli tavoitteenasi sitten kasvattaa brändisi tunnettuutta, parantaa verkkonäkyvyyttäsi tai lisätä myyntiäsi, meillä on juuri sinulle räätälöityjä ratkaisuja. Olemme myös virallinen Google Partner -kumppani.

Digitaalinen strategia

Menestyksekäs digitaalinen läsnäolo rakentuu vankalle strategialle. Luomme digitaalisia strategioita, jotka ohjaavat liiketoimintaasi kohti tavoitteita ja maksimoivat sijoitetun pääoman tuoton. Hyödynnämme uusimpia teknologioita tekoälyohjatuista kampanjamuodoista aina liikevaihdon ennustemalleihin asti. Analyyttinen lähestymistapamme takaa, että jokainen päätös perustuu dataan ja tuottaa mitattavia tuloksia yrityksellesi. Lähdemme aina liikkelle strategiasta, vaikka asiakkaalla olisi mielessään jo tietty palvelu.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Nouse hakutulosten kärkeen Googlessa ja muissa kilpailevissa hakukoneissa. Huolehdimme verkkosivustosi hakukoneoptimoinnista, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut helposti verkosta. Sovellamme viimeisimpiä SEO-strategioita varmistaaksemme näkyvyytesi hakutuloksissa ja houkutellaksemme laadukasta liikennettä sivustollesi. Sisältöperusteisella ja teknisellä hakukoneoptimoinnilla varmistetaan, että orgaaninen löydettävyytesi paranee ja se tukee digimainonnasta saatavia tuloksia.

Hakukonemarkkinointi (SEM)

Saavuta tuloksia dataohjatulla hakukonemainonnalla Googlessa ja Bingissä. Suunnittelemme ja toteutamme hakukonemarkkinointia, joka tuottaa tuloksia kustannustehokkaasti ja kehittyy pitkällä aikavälillä. Optimaalisella tilirakenteella, tarkalla avainsanatutkimuksella sekä tavoitteesi mukaisella strategialla varmistamme hakukonemarkkinoinnin suorituskyvyn, jota tehostamme jatkuvasti tulosten perusteella.

Display-mainonta

Tavoita kohdeyleisösi visuaalisesti ja vaikuttavasti. Suunnittelemme houkuttelevaa ja visuaalisesti pysäyttävää display-mainontaa, joka herättää asiakkaiden huomion ja lisää brändisi tunnettuutta verkossa. Käytämme kustannustehokkaita mainosverkostoja, kuten Googlen Display-verkostoa sekä ohjelmallisen ostamisen ratkaisuja, joilla varmistamme, että brändisi viesti muistetaan ja se erottuu kilpailijoista.

Videomainonta

Kerro tarinasi luovasi ja vaikuta asiakkaisiin liikkuvalla kuvalla. Luomme vaikuttavaa videomainontaa, joka sitouttaa ja välittää brändiviestisi tehokkaasti. Varmistamme, että tavoitat asiakkaasi ja saavuta tavoitteesi YouTube-mainonnalla ja muilla videomainosratkaisuilla. Hyödynnämme videomainonnan parhaita käytäntöjä ja testaamme toimivimpia ratkaisuja, jotta mainontaan sijoitetut eurot tuottavat mahdollisimman paljon.

Sosiaalisen median mainonta

Rakenna vahva läsnäolo sosiaalisessa mediassa. Suunnittelemme ja toteutamme kohdennettuja kampanjoita Metassa (Facebook & Instagram), LinkedInissä, TikTokissa ja muissa sosiaalisen median kanavissa. Tehokkaalla somemainonnalla kasvatat brändisi tunnettuutta, sitoutat asiakkaitasi ja hankit lisää myyntiä sekä liidejä. Hyödynnämme sosiaalisen median alustojen viimeisimpiä ominaisuuksia ja optimoimme mainontasi parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Sisältömarkkinointi

Laadukas sisältö vetää puoleensa. Suunnitelemme ja tuotamme relevanttia sisältöä, joka lisää sivustosi arvoa, houkuttelee uusia asiakkaita ja parantaa hakukonenäkyvyyttäsi. Käytämme strategista sisältömarkkinointia tukeaksemme brändisi viestiä ja vahvistaaksemme asemaasi alasi asiantuntijana. Olit sitten pieni tai isompi toimija, laadukkaalla sisältömarkkinoinnilla varmistat, että asiakkaat valitsevat sinut vertaillessaan vaihtoehtoja.

Sovellusmarkkinointi

Tehosta sovelluksesi näkyvyyttä sovelluskaupassa (App Store & Google Play) ja tavoitellun kohderyhmän näytöillä. Suunnittelemme sovelluksellesi markkinointistrategian, joka lisää sovelluksesi tunnettuutta kiinnostuneen kohderyhmän keskuudessa ja nostaa sovelluksesi latausmäärät uudelle tasolle. Keskitymme sovelluskaupan optimoinnin lisäksi laadukkaan sisällön tuotantoon, sovelluksen myynnillisyyden kehittämiseen sekä tulospohjaiseen sovellusmainontaan.

Sähköpostimarkkinointi

Rakenna henkilökohtainen yhteys asiakkaisiin ja luo sitouttavaa viestintää. Luomme vaikuttavia sähköpostimarkkinoinnin kampanjoita ja kokonaisuuksia, jotka pitävät asiakkaasi sitoutuneina ja kiinnostuneina eri vaiheissa ostopolkua. Käytämme personoitua viestintää ja automaatiota varmistaaksemme, että viestisi osuvat oikeisiin vastaanottajiin oikeaan aikaan riippumatta siitä, mikä sähköpostimarkkinoinnin alusta teillä on käytössänne.

Natiivimainonta

Parhaimmillaan natiivimainonta on kontekstuaaliesti relevanttia ja herättää huomion oikea-aikaisesti. Suunnittelemme natiivimainontaa, joka sulautuu saumattomasti ympäristöönsä Suomen tunnetuimmilla mediapinnoilla. Käytämme alan johtavia ratkaisuja ja kohdentamisstrategiaa varmistaaksemme, että mainoksesi ovat luonteva osa käyttäjän kokemusta ja tuovat aidosti lisäarvoa. Natiivimainonnalla varmistat, että sitoutuminen korkealla tasolla ja liikenne laadukasta.

Digitaalinen äänimainonta

Tavoita yleisösi äänen avulla – luovasti ja muistettavasti. Luomme vaikuttavaa digitaalista äänimainontaa Spotifyssa, podcast-alustoilla ja tarpeen vaatiessa muissa medioissa. Kohdennamme äänimainonnan strategisesti järkevällä tavalla, jotta viesti tavoittaa halutun kohderyhmän. Suunnittelemme äänimainonnan osana isompaa kampanjakokonaisuutta tai yksittäisenä lähtönä.

Markkinoinnin automaatio

Tehosta markkinointiprosessejasi markkinoinnin automaatiolla. Konsultoimme markkinoinnin automaation hyödyntämisessä ja tarvittaessa autamme rakentamaan asiakaskokemusta tukevia automaatiopolkuja eri ostopolun vaiheisiin. Autamme mielellämme luomaan kestävän toimintamallin älykkäiden automaatiotyökalujen käyttöön sekä jatkuvaan seurantaan varmistaaksemme, että markkinointisi saavuttaa sille asetetut tavoitteet.

Olosuhdepohjainen digimainonta

Kiinnostaisiko sinua markkinointi, joka vastaa kuluttajan aitoon tarpeeseen juuri oikealla hetkellä? Olemme olosuhdepohjaisen digimarkkinoinnin pioneereja Suomessa ja saavuttaneet asiakkaidemme kanssa huikeita tuloksia olosuhteiden mukaan käyttäytyvällä mainonnalla.

Tekoäly ja digimainonta

Miten koneoppiminen on sisäänrakennettu digimainonnan alustoihin? Nykyään lähes kaikilla digimainonnan alustoilla on jotain tekoälypohjaisia ominaisuuksia. Autamme sinuaa ottamaan tekoälypohjaisia kampanjamuotoja käyttöön ja saamaan niistä parhaan hyödyn irti. Aluksi on tärkeää varmistaa, että seuranta ja mittaaminen on rakennettu oikein, jonka jälkeen voidaan siirtyä tutustumaan kampanjoiden ominaisuuksiin.

Analytiikka ja raportointi

Mittaa, analysoi ja ymmärrä tulokset. Tarjoamme kattavaa analytiikkaa, datan visualisointia dashboard-työkaluille (esim. Looker Studio) sekä selkeitä raportteja, joiden avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä. Käytämme edistynyttä analytiikkaa (Google Analytics 4 ja alustojen natiiviratkaisut) sekä jatkuvaa optimointia varmistaaksemme, että jokainen markkinointieuro tuottaa maksimaalisen arvon.

 

Ota yhteyttä, niin luodaan teidän yrityksellenne kestävä digitaalisen markkinoinnin ekosysteemi sekä markkinoinnin strategia, jolla saavutat rahassa mitattavia tuloksia.