Ville Ylitalo

Digital Marketing Specialist

Ville on digitaustainen markkinoija, jossa yhdistyvät luovuus ja datan ymmärtäminen. Vahvuuksiin kuuluvat erityisesti digitaalisen liiketoiminnan konseptointi sekä trendien ja ilmiöiden jalostaminen liiketoiminnan käyttöön.

Tunnettujen brändien kanssa työskentely on tuonut näkemyksellisyyttä ja kokemusta eri toimialoista, jonka lisäksi vauhtia on haettu myös akateemisesta maailmasta. Aikaisemmin Ville on vaikuttanut esimerkiksi TBWA:lla ja Telialla, josta matka on jatkunut Grundlageen.

Kaupallinen koulutustausta takaa strategisen ja kasvuorientoituneen lähestymistavan erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin. Ville operoi luontevasti monikanavaisessa ympäristössä, jossa uudet teknologiat, data ja luova markkinointi kohtaavat.

Hän toteaa ammentavansa inspiraatiota kulttuurivirtauksista, rohkeasta luovuudesta ja aidoista ihmisistä – eli kaikesta, johon pääsee roolissaan pureutumaan.

Asiakkaita

Kauppakeskus Mylly, Turku Energia, Knowit, LV, Vinum, Aarikka, Saaristomeren Suojelurahasto, mec, Naantalin Musiikkijuhlat, Uprising Entertainment, Apollo, TOK, Telia, Instrumentarium, Tikkurila, Sinebrychoff, Neste, Outokumpu

Toimistot

TBWA\Helsinki & Telia

Ota yhteyttä

ville.ylitalo@grundlage.fi
LinkedIn


Tutustu myös muihin tekijöihimme.