Sari Heinilä

Strategy Director & Head of Kanavaranta

Käytännössä koko työelämänsä toimistoissa työskennellyt Sari on toiminut muun muassa TBWA:n ja hasan & partnersin johtoryhmissä ja viimeisimpänä McCannin toimitusjohtajana. 

Oltuaan myötävaikuttamassa monien suuryritysten (Neste Oil, DNA, Tallink Silja, Viking Line, Nordea, Danske Bank, Stockmann, Posti, Outokumpu, Metsä) markkinoinnin päätöksentekoon Sari näkee nopeasti metsän puilta.

15 vuotta TBWA:lla ja hasan & partnersilla ovat asettaneet riman korkealle luovan ongelmanratkaisun suhteen, kun taas McCannin toimarius juurrutti päähäni yritystoiminnan perusteet.”

Pitkien asiakassuhteiden lisäksi Sari pitää tärkeimpinä työsaavutuksinaan mainettaan ihmisläheisenä johtajana, jolla on sydän paikallaan. Palkinnot (Effie-kulta bisneshaastesarjassa, Golden Hammer, Cannes-shortlistaukset ja lukuisat Vuoden Huiput ja Grand Onet) lämmittävät mieltä, mutta aina eniten asiakkaan ja tiimin puolesta.

Itsensä Sari kokee ylittäneensä sinä hetkenä, kun kiipesi puoleksi tunniksi puhumaan Golden Drum Festivalin päälavalle Ljubljanassa muutama vuosi sitten. Aiheen sai valita vapaasti ja valinta oli luonteva – aitouden, vilpittömyyden ja kannustavan ympäristön merkitys luovan työn tekemisessä. 

Asiakkaita

Neste Oil, DNA, Tallink Silja, Viking Line, Nordea, Danske Bank, Stockmann, Posti, Outokumpu, Metsä, Pfizer, Nissan, Unicef, Nenäpäivä, Lastenklinikan Kummit, Sydänliitto, Kämp Collection Hotels, Nokian Renkaat, Matkahuolto, Sato, Oral, Vattenfall, Skanska, Sanoma

Toimistot

TBWA, hasan & partners, McCann

Ota yhteyttä

sari.heinila@grundlage.fi
+358 40 672 1233
LinkedIn


Tutustu myös muihin tekijöihimme.