Mari Tauler

Greative Director, CEO, Founder

Marilla on 20 vuoden työura mainosalalla suunnittelu- ja projektijohtotehtävissä. Mari on mainostoimisto Satumaan (SFB/Drama Queen) kasvatti, entinen Bo LKV:n markkinointi- ja myyntijohtaja sekä mainostoimisto Hungryn suunnittelujohtaja. Mari vaikuttaa myös Markkinointiliiton Turun alueen puheenjohtajana.

Ennenkaikkea Mari on mainostoimisto Grundlagen perustaja ja toimitusjohtaja, luova visionääri sekä tiukan bisnesvainun omaava huippuammattilainen, joka on tehnyt töitä noin 60 eri toimialan kanssa ja läpivedettyjä projekteja on tuhansia.

Ota yhteyttä

mari.tauler@grundlage.fi
+358 50 590 7856
LinkedIn

Asiakkaita vuosien varrelta

Hesburger, Martela, Visit Turku, IDO Group, Berner, Nanso Group, Team Finland, Europlan, Teleste, Teboil, Bo LKV, Farmos, JohnsonDiversey, Puustelli Group, Timberwise, Brio, Team Finland, Simelius Simelius, HejHylje!, Valogalleria, Arjasmaa-yhtiöt, Rakennusliike Kemppe, Rakennustoimisto Laamo, Rakennustoimisto Isotalo, Aromtech, Markkinointiliitto ja Vuoden Mainostorstai -tapahtuma.

Palkinnot

2018

Vuoden Mainostorstain Paras suunnittelu -sarjan shortlistaus vuonna 2018.

2017

Vuoden Huiput -hopea

Grand One -voitto

Effie Shortlist 2017

Vuoden Mainos -kilpailun Tulos-sarjan voitto

2010

Nuorkauppakamareiden Eurooppa-palkinnon voitto hiilijalanjälkilaskurin kehittämisellä: Best Enviromental Development Program, jonka Helsingin Sanomat ottivat käyttöönsä omalle sivustolleen.


Tutustu myös muihin tekijöihimme.