Eetu Mendolin

Producer

“Mahdollistan kaiken.”

Ammattiteatterimaailmassa valtakunnallisesti palkitun ja monessa liemessä keitetyn Eetun tausta on tapahtumatuotannossa, markkinointiviestinnässä ja mainonnan suunnittelussa. 

Monilahjakas Eetu on multitaskaamisen mestari, joka vie maaliin minkälaiset projektit tahansa. Eetu on uudistanut tai rakentanut onnistuneesti alusta saakka yritys- ja henkilöbrändejä, suunnitellut nettisivuja, tuottanut useita teatteriproduktioita, isoja tapahtumia ja nettisarjoja sekä tehnyt graafista suunnittelua mm. Oopperakammarin oopperoille ja Suomen vanhimmalle skeittibrändille Day Offille ja stailannut televisiomainoksia. 

Eetun mielestä elämä on loputonta oppimista, kunhan on tarpeeksi utelias ja tiedonjanoinen: ”Markkinointi on intohimoni – se on kuin teatteria. Tarinoiden luomista ja kertomista, ihmisiin vaikuttamista ja maailman muuttamista”

Asiakkaita

Turku Energia, LV, Vinum, Arjasmaa-yhtiöt, Vuoden Mainostorstai ja Vuoden Mainos -gaala, Hakola, Flow 55, Turun Kaupunginteatteri, Sono Cur / Ruisrock, Berner, FCG, Tracegrow, Oriflame, Kauppakeskus Länsi 1, DayOff, Oopperakammari, näyttelijä Lauri Ketonen ja laulaja Reynier Gómez.

Ota yhteyttä

eetu.mendolin@grundlage.fi
+358 44 597 1827
LinkedIn
Instagram
Twitter


Tutustu myös muihin tekijöihimme.