Antti Heimo

Senior Creative, Copywriter

Mainosala on vaikuttanut Anttiin jo rapiat 15 vuotta. Ensimmäisestä, TBWA\PHS:n junior copywriterin pestistä lähtien hänelle on kertynyt diplomeja monilta mielenkiintoisilta toimialoilta. Niin sanotuista keisseistä mainittakoon yhteistyö Suomen Keskustan, Nordean ja Helsingin seurakuntayhtymän kanssa. Antin matkassa kampanjasi on sielua, sivistystä ja rahoja myöten hyvissä käsissä. Portfoliosta kun puuttuvat yhteiskunnan tukipilareista vain Puolustusvoimat, Veikkausliiga ja joku iso jäätelöbrändi. Jos keksit muita niin ehdota!

Suunnittelun ohella Anttia kiinnostaa mustat aukot, karhukaiset ja bränditekojen yhdistäminen luovasti teknologiaan, eli sensoreihin, keinoälyyn, Elon Muskin liekinheittimeen ja mitä noita CTR:iä nyt on.

Asiakkaita

SATO, Knowit, Outokumpu, Attendo, Nordea, Viking Line, Nokian Renkaat, Pirkka, K-menu, IBM, Nissan, Rautia, Elo, Instrumentarium, Nissen, Ruukki, Posti, Itella, American Express, Fazer, Itis, Roche, MTV3 Max, Keskusta, Finavia, Helsingin seurakuntayhtymä, Aalto-yliopisto, Ford, Subway

Toimistot

TBWA, Citat, Sherpa, Taivas, DDB, McCann 

Palkintoja

The New York Festivals, Clio, Vuoden Huiput, Kuukauden parhaat sekunnit, Voitto

Ota yhteyttä

antti.heimo@grundlage.fi

LinkedIn


Tutustu myös muihin tekijöihimme.