Aloitetaan luovuudesta.

SINÄ ERINOMAINEN.
TULE GRUNDLAGEEN

Grundlage on mainos-, markkinointi-, brändi-, digi- ja strategiatoimisto, jolta et saa mitä tilaat. Saat sen, mitä tarvitset. Yllätämme asiakkaita kohta jo parinkymmenen grundislaisen voimin Kanavarannassa ja Aurajoen varrella. Luotamme luovuuteen, rohkeuteen ja erinomaisuuteen. Ja tykkäämme marsuista. Mutta se meistä. Nyt sinuun.

Etsimme nimittäin juuri sinua ja kahta tulevaa työkaveriasi. Lue, hae ja tule.

 


 

AD / KONSEPTISUUNNITTELIJA Helsinkiin ja Turkuun

Olet ihana luova hullu, joka ymmärtää irtoidean ja konseptin eron ja saa visuaalisella käsialallaan juroimmankin mörököllin innostumaan. Alalla jo useamman vuoden viihtyneenä omistat portfolion, joka puhuu puolestaan, mutta osaat myös itse perustella jokaisen työsi juuri oikeana ratkaisuna asiakkaan ongelmaan. Innostut ja innostat, rakastat haasteiden ratkaisemista ja olet valmis vuodattamaan hikeä ja kyyneleitä, kenties myös verta, jotta asiakaslupauksemme “Et saa mitä tilaat. Saat mitä tarvitset.” toteutuu jokaisessa projektissa.

PROJEKTIJOHTAJA Turkuun

Olet hyvästä huumorintajustasi huolimatta supertäpäkkä tyyppi. Ymmärrät, mitä asiakasyhteistyössä isossa kuvassa tavoitellaan ja liidaat yhteisiä projekteja sen mukaisesti. Rakennat ja johdat prosesseja, budjetteja ja aikatauluja, mutta ennen kaikkea olet aina askeleen tai jopa harppauksen edellä muita. Asiakkaiden ei koskaan tarvitse kysellä asioiden perään, sillä pidät heidät jatkuvasti tietoisina hommien etenemisestä. Eikä tiimi joudu ihmettelemään, mitä pitikään tehdä, sillä antamasi askelmerkit ovat selkeitä. Ja rakentavia. Koska olethan ihan helmi.

 


 

Haaveissamme olet tehtävään katsomatta timanttisen taitava, kunnianhimoinen, uutta kohtaan utelias ja asiakkaan edessä peloton. Hallitset suuret linjat, mutta et saa diivakohtausta pienemmänkään homman parissa. Ja vaikka näköjään unelmoimme sinun olevan täydellinen, toivottavasti et ole ihan mahdoton mulkku. Me muut kun ollaan mukavia.

Eli kiinnostaa? Hienoa. Lähetä CV persoonaasi esiin tuovien saatesanojen kera osoitteeseen rekry@grundlage.fi. Portfolioitakin katselemme tietysti innolla.

Kuullaan pian. ❤️