Aloitetaan luovuudesta.

SINÄ ERINOMAINEN.
TULE GRUNDLAGEEN. < 3

 


 

KONSEPTISUUNNITTELIJA/AD Helsinkiin ja/tai Turkuun

Grundlage on pieni suuri toimisto, tasaisesti kasvava, kilpailuissa mukavasti menestynyt ja nastoja uusia asiakkuuksia vastikään voittanut toiskymmenhenkinen kivijalka Kanavarannassa ja Aurajoen varrella. Ne ovat kivoja asioita, mutta ikävä asia on, että sinä et ole täällä – sinä kokenut, kunnianhimoinen, asiakkaan edessä rohkea ja räiskyvä ja vieläpä hurmaavakin konseptisuunnittelija/AD Turussa ja/tai Helsingissä.

Koska olemme pieni, tarvitsee sinun olla isosti venyvä, aasta ööhön. Ei ole tuotantokerrosta, sinä olet koko talo suunnittelijasta toteuttajaan. Mutta hieno talo oletkin! Että kädet saveen ja nöyrin mielin, toki ei nöyristellen, mutta töitä kyllä on tehtäväksi.

Jos sydämessäsi läikähti edes vähän, ota kiltti meihin yhteyttä! Puhumme sinut kyllä ympäri! Tässä on suunnittelujohtajan ja Turun toimiston vetäjän Heidin numero: 0407480860 ja strategin ja Helsingin toimiston vetäjän Sarin numero: 0406721233. Ja kuinka sitten hakea? Lähetähän hakemus ja CV/portfoliosi meille sähköpostitse rekry@grundlage.fi mahdollisimman ✨ heti ✨ ja kirjaa otsikkokenttään mitä tehtävää haet. Otamme sopiviin ehdokkaisiin yhteyttä rullaavasti viikoittain ja täytämme tehtävät sopivan löydyttyä.

Hakuaika päättyy 15.7.

KIVA KUULLA SINUSTA IHAN PIAN. ❤


PROJEKTIJOHTAJA Helsinkiin

Grundlage on pieni suuri toimisto, tasaisesti kasvava, kilpailuissa mukavasti menestynyt ja nastoja uusia asiakkuuksia vastikään voittanut toiskymmenhenkinen kivijalka Kanavarannassa ja Aurajoen varrella. Ne ovat kivoja asioita, mutta ikävä asia on, että sinä et ole täällä – sinä järjestelmällinen, tiimin ja asiakkaan edessä rohkea ja persoonallinen ja vieläpä mukavakin projektijohtaja Helsingissä.

Koska olemme pieni, tarvitsee sinun olla taitava ja monipuolinen projektivelho. Tunnet luovan alan suunnitteluprosessit ja sukkuloit sujuvasti oman tiimin ja asiakkaan välillä projekteissa ja vieläpä siten, että kaikki tulee tehtyä aikataulussa ja budjetissa – ja kivamielellä. ❤ 

Jos sydämessäsi läikähti edes vähän, ota kiltti meihin yhteyttä! Puhumme sinut kyllä ympäri! Tässä on strategin ja Helsingin toimiston vetäjän Sarin numero: 0406721233, ja hakea voit lähettämällä hakemuksen ja CV:n/portfoliosi meille sähköpostitse rekry@grundlage.fi mahdollisimman ✨ heti ✨ ja kirjaa otsikkokenttään mitä tehtävää haet. Otamme sopiviin ehdokkaisiin yhteyttä rullaavasti viikoittain ja täytämme tehtävät sopivan löydyttyä.

Hakuaika päättyy 25.6.

KUULLAAN KOHTA EIKS VAAN ❤ASIAKKUUSJOHTAJA Helsinkiin/Turkuun

Grundlage on pieni suuri toimisto, tasaisesti kasvava, kilpailuissa mukavasti menestynyt ja nastoja uusia asiakkuuksia vastikään voittanut toiskymmenhenkinen kivijalka Kanavarannassa ja Aurajoen varrella. Ne ovat kivoja asioita, mutta ikävä asia on, että sinä et ole täällä – sinä rohkea, reteä ja ratkaisukeskeinen vahvan kaupallisen ajattelun omaava asiakkuusjohtaja Turussa ja/tai Helsingissä.

Koska olemme pieni, mutta kasvamme vauhdilla, tarvitsemme sinun suuren, asiakkaille sykkivän sydämesi ja taitavan luovan alan prosessien ja ihmisten johtamistaitosi – lienetpä vielä sellainenkin, että sinulla on kyky tunnistaa asiakkaan tarpeet, innostua ja innostaa tiimi ympärilläsi ja luoda kaupallista menestystä meille ja asiakkaillemme. Asiakaslupauksemme on “Et saa mitä tilaat, saat mitä tarvitset”, ja suorastaan janoat päästä toteuttamaan sitä. 

Jos sydämessäsi läikähti edes vähän, ota meihin yhteyttä! Puhumme sinut kyllä ympäri! Tässä on suunnittelujohtajan & Turun toimiston vetäjän Heidin numero: 0407480860 ja strategin & Helsingin toimiston vetäjän Sarin numero: 0406721233. Lähetähän hakemus ja CV meille sähköpostitse rekry@grundlage.fi mahdollisimman ✨ heti ✨ ja kirjaa otsikkokenttään mitä tehtävää haet. Otamme sopiviin ehdokkaisiin yhteyttä rullaavasti viikoittain ja täytämme tehtävät sopivan löydyttyä.

Hakuaika päättyy 15.7.

KUULLAAN JUST. ❤