Aloitetaan luovuudesta.

Meistä luovuus ei ole ainoastaan suunnittelutaitoa, kykyä kirjoittaa koskettavaa tekstiä tai luoda maaginen tunnelma kuvaan.

Se on sitä kaikkea ja valtavan paljon muuta. Se on kykyä nähdä metsä puilta tai puut metsältä, rakastaa ja ratkaista haasteita, kykyä nähdä kaaoksessa selkeä kaava ja innostaa ihmisiä ympärillä, kerta toisensa jälkeen. Luovuuden muoto on vapaa, kunhan uskallat päästää sen valloilleen.

Siksi me kutsumme KAIKKIA LUOVIA joukkoomme – olitpa luova johtaja, suunnittelija, AD, copy, graafikko, konseptinikkari, kirjoittaja, projektijohtaja, asiakkuuspäällikkö, somesuunnittelija, strategi tai vaikka plannerin planttu.

Tuletko?

Lähetämme sinulle kyselyn, mutta sitä ennen toimipa näin:

  1. Videotervehdi meitä
    • Ohjeet videoon: Osoita meille tavalla tai toisella, miksi olet juuri sopiva joukkoomme. Ja vinkki. Perustamme kaiken luovuuteen, rohkeuteen ja erinomaisuuteen.
  2. Linkitä LinkedIn-profiilisi, portfoliosi tai molemmat
  3. Toimita yhteystietosi

Lupaamme vastata sinulle seuraavan työpäivän kuluessa.

Pohdi kuitenkin ensin, oletko valmis:

  • Sitoutumaan visioomme “Olla Helsingin luovin keskisuuri toimisto” 
  • Vuodattamaan hikeä, kyyneleitä, kenties myös verta, jotta asiakaslupauksemme “Et saa mitä tilaat. Saat sen mitä tarvitset.” toteutuu jokaisessa projektissa.
  • Ratkomaan rohkein mielin tämän joukon kanssa asiakkaiden eriskummallisimpiakin haasteita tiedolla, taidolla ja korkealla kunnianhimolla, osaamisen lisäksi laittaen peliin persoonasi.
  • Kuuntelemaan ja osallistumaan kaupungin omituisimpaan läppään ja maagisimpiin perjantaihin?

Kuulinko “kyllä”?

Erityiskaipuu kohdistuu tällä hetkellä suunnittelu- ja tuotantovahvistuksiin. Jos olet luova suunnittelija tai johdat luovaa suunnittelua, luot merkitystä strategisella osaamisella tai kenties luovuutesi on vielä ollut vakan alla ja täydentäisit tätä joukkoa muulla erinomaisuudellasi – hae meille nyt.

Laita viestiä Marille ja mukaan yhteystiedot, CV, portfolio, ja esittelyvideo itsestäsi, niin saat vastapallona pikkuruisen kysymyspatteriston. Otsikoi postisi: Ette saa mitä tilaatte. Saatte mitä tarvitsette.

Mitä meillä sitten on tarjota?

Tarjolla on huippukollegoita, rohkeita asiakkaita, kunnianhimoa, Turun kaunein toimistotila ja kattohuoneisto yöpymiseen. Kanavarannassa ravintolasuoran yläkerrassa vimosen päälle oleva suunnittelumekka. Niin ja kaksi venettä. 

Ja sitten on vielä vapautta ja vastuuta. Voit tulla meille töihin tai olla freelancer, olemme avoimia työsuhteen muodolle. Mutta vastuuta, sitoutumista ja intohimon paloa me odotamme. Sillä vain erinomainen on kyllin hyvä.