Powau

Tulee luonnostaan

Powau on ravintolakonsepti, jonka filosofian mukaan maukas, luonnon puhtaista raaka-aineista valmistettu ravinteikas ruoka antaa energiaa olla mahdollisimman hyvä ihminen. Sellaista kokonaisvaltaista hyvinvointia siis, ilman vippaskonsteja.

Kasvu on ollut kovaa, koska kukapa ei tykkäisi hyvästä ruuasta ja olosta. Mutta, kuten vauhdilla on tapana, oli se laittanut brändin hieman levälleen. Siihen tarvitaan Grundlagen luovaa ja rohkeaa otetta.

Brändityö aloitettiin kartoittamalla kaikki, mitä Powauhun voidaan yhdistää, ihan mutusta kilpailijoihin ja briiffin yksittäisiin tokaisuihin ja tuotevalikoimaan, ja laitettiin ne samalle viivalle. Kun hierarkia otetaan pois, voidaan nähdä millä on oikeasti merkitystä, mikä on ajan ja kiireen tuomaa ja vääristämääkin. 

Ja järkeähän se teki: brändiydin alkoi näyttää siltä, mitä sen olisi koko ajan pitänytkin olla, kun puunattiin ja järjestettiin, kirkastettiin ja oiottiin. 

Uusi värikäs ja energinen visuaalisuus ja ydinviesti, Pure luonnon voimaa, välittävät sitä, miksi Powau on olemassa: se haluaa tarjota ihan jokaiselle mahdollisuuden voimaantua luonnosta, sen villistä ja voimakkaasta alkukantaisuudesta, arjen keskellä. Sen voima on jokaisessa varvussa ja viljassa ja taatelissa.

Se on luonnon voima.

Ja sitä voi syödä.