Flow 55

Kodintekoa Flow’ssa

Jos rakennetaan Aurajoen rantaan Linnankadulle, aivan Turun sydämeen ja ihan kivenheiton päähän keskustasta, pitää se tehdä hyvin. Eikä pelkästään rakentaminen, se kyllä sujuu, mutta ajatustyö. Että millainen talosta tulee, millaisia ihmisiä siellä voisi asua ja miltä talo näyttää ja tuntuu. Ne kun ei ole ihan heittopussijuttuja – talo on kuitenkin tulevaisuudessa jonkun koti.

Flow 55 on kesällä 2020 Arjasmaan uusin kohde ja kertonee parhaiten Grundlagen kyvystä ottaa asiakkaan tarpeet kokonaisvaltaisesti haltuun.

Jarkko Milan, projektin suunnittelija, rakennuttaja ja sijoittaja kommentoi yhteistyötä seuraavasti:

"Marilta löytyy naisen tärkein ominaisuus: pelisilmä. Kulkenut matkansa avarin silmin, havainnut paljon ja viisaana ymmärtänyt vielä enemmän. Kun kattaviin eväisiin yhdistyy positiivisuus ja tinkimätön työnteko, syntyy tulosta."

Kohteen suunnittelutyöhön osallistuminen, kohdeidentiteetti, asiakasprofiilit, moodboard, mallinnuskuvamääritykset, tyylit, materiaalivalinnat, yhteistyöneuvottelut, projektikoordinointi, markkinointi sekä myynti ovat Mari Taulerin käsialaa ja Grundlagen tiimin tuotantoa.

Ja eipä tuosta yhtään hassumpi tule.

Kodista joka on siinä, missä virtaa joki ja elämä.