Arjasmaa Yhtiöt

Yritys hyvä 10

Asiantuntijuutta löytyisi, ja ammattitaitoa, ja tahtotilaa yrittäjyyteen. Mutta itse yritys brändeineen tai edes nimineen puuttuu. Siinä fiksu soittaa Taulerille.

Arjasmaa Oy on varsinaissuomalainen rakennusalan pioneeri, joka edistää rakentamisen uutta kulttuuria. Arjasmaa on perheyritys, jolle on tärkeää huomioida myös sellaiset asiat, joiden arvoa ei voi mitata rahassa. Vasta asukkaat tekevät kodin ja jokainen koti on siten uniikki. Arjasmaa haluaa olla suunnannäyttäjä laadukkaassa rakentamisessa – ja Grundlage on tarjonnut siihen markkinointiviestinnän työkalut.

Grundlagen Greative Director Mari Tauler on istunut suunnittelupöydässä alusta alkaen, eli aina yritysnimen keksimisestä loppuasiakkaan palvelemiseen asti. 

Grundlagen tiimin kädenjälkeä on siis Arjasmaan kokonaisuus aina strategiasta konsernihierarkiaan ja visuaaliseen ilmeeseen ja logoon.

Arjasmaa-konserniin kuuluu useita korjaus- ja uudisrakentamisen ammattilaisia, joiden verkkosivustojen visuaaliset ilmeet, SEO-optimointi, tekninen vaatimusmäärittely ja -ohjaus ovat grundiksen työpöydältä. Sivustojen UX/U-suunnittelu sekä tekninen toteutus on tehty yhteistyössä mainostoimistoKnokin ammattilaisten kanssa.

Konsernin sivustot:

Arjasmaa Yhtiöt

Arjasmaa

Laamo

Kemppe

Rakennus Isotalo