Juhla- tai kokoustila

Olipa mielen päällä millaiset pidot tahansa, on tärkeää, että vieraat pääsevät kunnon tiloihin. Onneksi on siis Grundlage, kohta kauneinta Turkua, ihan Aurajoen rannassa.

Uniikki ja inspiroiva sali palvelee ruokaillen 32 henkeä. Gallerianakin toimivan salin nykytaide luo ainutlaatuisen tunnelman, mutta estetiikan lisäksi käytössäsi on projektori, valkokangas ja Sonos-audiojärjestelmä, jolla joutaa vaivattomasti toistaa musiikkia esimerkiksi Spotifystä. Salin kupeessa sijaitsevassa olohuoneessa voi vastaanottaa vieraat, rupatella juhlan keskellä tahi nauttia alkumaljat ja -puheet ja siirtyä sitten salin puolelle ruokailemaan.

Ja niistä tarjoiltavista: tuo omat tai anna yhteistyökumppaneidemme järjestää. Olipa kyse aamiaistarjoiluista, cocktailpurtavista tai näyttävistä illallisista, kumppanimme huolen, että astiat ja kukat ovat halutessasi tyylinmukaisia ja tarjottavat mieleenpainuvia.

Catering-palveluissa teemme yhteistyötä muun muassa GustavonCrema Cateringin ja Blankon kanssa.

Tilavuokra on aina tasan 682 € (sis. alv. 24 %), olipa kyseessä millaiset kestit tahansa, aina yritystapahtumista marsujen agility-kisoihin. Käy toki myös mielikuvitusjuhlimassa virtuaalikierroksella.

Joskus yrityskin voi tarvita tapahtumaa, olipa se pieni brändin eventti hyvinkin segmentoidulle kohderyhmälle, isompi tempaus konseptin puitteissa tai messunäkyvyyttä – ehkä mitä vaan näiden väliltä. Meiltä saat tarvittaessa myös ammattimaisen tapahtumatuotannon tilojen lisäksi. Ilmoittautumisen ikoni Lyyti on kumppanimme, kun huolehdimme vieraiden saapumisesta paikalle.

Lue kaikki viiden tähden arvostelut, soita Marille ja kysy lisää: +358 50 5907856 tai varaa tästä.