Grundlage

Grund - la - ge (saksa, substantiivi, f)

Grundlage tarkoittaa kivijalkaa; rakennuksen, arvojen, elämäntyylin tai ideoiden perustaa. Sen päälle on hyvä rakentaa ja siihen voi aina tukeutua. Grundlage on myös yleissana ravitsevalle ja rasvaiselle ruoalle eli mätölle, jonka turvin jaksaa painaa.

Grundlage on mainostoimisto, tuotantoyhtiö ja tapahtumakeskus. Grundlage on mahdollistaja, joka tuo ihmisiä ja yrityksiä yhteen. Grundlage on yrityksien, ihmisten ja heidän ideoidensa vankka perusta.

Eroamme perinteisistä mainostoimistoista tarjoamalla asiakkaillemme vain oleellisen, laadusta ja vaikuttavuudesta tinkimättä.

Emme turvota tiimejä ylimääräisillä henkilöillä, joilla ei ole tarjota projektiin mitään lisäarvoa. Emme järjestä turhia palavereja kattaaksemme ison organisaation henkilöstökuluja. Emme myy palkitulla luovalla johtajalla ja pistä harjoittelijaa toteuttamaan. Emme ohjaa kommentteja monen henkilön kautta vaan tekijät kommunikoivat suoraan asiakkaan kanssa.

Jokaisen toimenpiteemme ydinajatus on kasvattaa asiakkaidemme myyntiä sekä brändipääomaa. Luotamme luovuuteen, maalaisjärkeen, kovaan työntekoon ja niistä syntyviin tuloksiin. 

Meiltä löytyvät analytiikan, strategioiden, konseptien, mainonnan, markkinoinnin, viestinnän, luovan suunnittelun, visuaalisten identiteettien, brändin rakentamisen, palvelumuotoilun, teollisen muotoilun, graafisen tuotannon, verkkosivujen, digin, printin, valokuvauksen ja videotuotannon sekä myynnin ammattilaiset.

Palvelukonseptimme on yksinkertainen. Annat toimeksiannon Marille, joka valitsee parhaimmat osaajat tarpeisiisi. Toteutuksessa sinä tai omat osaajasi voivat olla suoraan yhteydessä tiimimme tekijöihin.

Prosessimme on suoraviivainen ja selkeä: se perustuu läheiseen ja avoimeen vuorovaikutukseen ja luottamuksen rakentamiseen.

Great Minds Think Alike!

Creative Collective Grundlage

Ota yhteyttä.

Laskutus

Nimi: Tauler & Co. Oy
Verkkolaskutusosoite: 003728012425
Operaattoritunnus: E204503
Operaattori: OpusCapita Solutions Oy