G-voimat

 

Kaiken takana on nainen

G-voimat on liikkeenjohdon ongelmia eri näkökulmista ratkova asiantuntijaryhmä. G-voimat on monipuolisesti simppeli: taustaselvitys, runsaasti ideoita ja etenemissuunnitelma. 

Keskellä rakennemuutosta usein suurin ongelma on, että yrityksen ongelmaa ei osata määritellä. Tiedetään, että myynti ei vedä entiseen tapaan, omat ideat ei riitä, ja ympäristö on täynnä signaaleja uudenlaisen tekemisen tarpeesta. Ei tiedetä mistä aloittaa. Pitäisikö ensiksi lähestyä liikkeenjohdon konsulttia ongelman määrittämiseksi, hankkia palvelumuotoilija kehittämään asiakasymmärrystä vai tulisiko apuun markkinointi-, suunnittelu- vai viestintätoimisto? Rajojen hämärtyminen on aiheuttanut sen, että jokainen yksittäinen alan toimija tai yrittäjä tekee jo vähän kaikkea aina strategisesta suunnittelusta operatiivisempaan toteutukseen.

Voisiko paras lopputulos kuitenkin syntyä, jos jokainen tekisi sitä missä on parhaimmillaan ja vielä monen asiantuntijan yhteistyönä? Voisiko ajatella, että yhden toimiston henkilöstön sijaan, saisit aina juuri sinun tarpeeseesi sopivan tiimin eri ammattilaisten joukosta? Mitä jos saisit kaiken tämän ilman raskaita kulurakenteita ja pitkiä sitovia vuosisopimuksia? 

G-voimat on yrittäjäkollektiivi Grundlagen tuottama palvelu, joka auttaa yrityksiä pääsemään kiihdytyskaistalle. Perusideamme on tarjota usean ammattilaisen, myös kollektiivin ulkopuolisten asiantuntijoiden, osaaminen asiakkaan käyttöön nopeasti ja vaivattomasti.

Prosessi on lyhyt ja tehokas: taustatyö, yhteinen työskentely, valmis tuote ja toimintasuunnitelma. Toimituksen jälkeen voi jatkaa G-voimien ammattilaisten kanssa tai hakea toisen palveluntarjoajan. Oleellista on, että G-voimien palvelun jälkeen yrityksellä on käsissään konkreettinen, uusi konsepti tai ratkaisu. Meille on tärkeintä, että työ ei jää pöytälaatikkoon!

G-voimien takana on ryhmä analytiikan, tiedonkeruun, palvelumuotoilun, strategioiden, liikkeenjohdon, markkinoinnin, mainonnan, viestinnän ja konseptisuunnittelun ammattilaisia sekä niche-osaajia, joilla on kymmenien vuosien kokemus alaltaan. Asiakas saa aina parhaan osaamisen sekä prosessin, jolla on selvä alku ja loppu.

Jatkosta päätät sinä.

Mari Tauler
Toimitusjohtaja

Kysy lisää.

G-voimat soveltuu erilaisiin muutostilanteisiin.

Uutuus tulossa

Kehittelet uutta tuotetta tai palvelua ja tarvitset apua sen paketoimiseen.

Päivitystarve

Yritys, tuote, palvelu tai brändi kaipaa päivitystä.

Muutostilanne

Yrityksessä on tapahtunut suuri muutos, sukupolvenvaihdos, yrityskaupat, uusi johto tms. ja on aika miettiä pelisäännöt uudelleen.

Ulkomaille

Suomi on jo nähty ja olet valmis ottamaan isomman askeleen.

Korjaussarja

Vanha tapa ei toimi ja tarvitset apua.

Ideat lopussa

Kaipaat uusia ideoita ja näkemyksiä liiketoimintasi kehittämiseen.

Turhauttaa ja tuskastuttaa

Jotain pitäisi keksiä, mutta et edes tiedä mistä aloittaa.

Kerro tilanteesi.

G-voimien käytöstä on monta etua.

Nopeus

Yhteydenotosta kuukausi ja homma on kansissa.

Asiantuntijuus

Kokoamme ongelmaasi sopivan tiimin. Saat kerralla 5–10 pitkän linjan asiantuntijaa käyttöösi ja pääset testaamaan omia ideoitasi ja ajatuksiasi kriittiselle, osaavalle ja rakentavalle yleisölle.

Ratkaisukeskeisyys

Tuotamme vastauksia ja rakennamme ratkaisuja, jotka perustuvat tietoon, eivät mutuun.

Konkreettisuus

Toimitamme luomamme analyysit, ideat ja konseptit sinulle kirjallisesti. Ei ole vain yhtä oikeaa vastausta.

Lopputulos

Saat näkemyksiä, ideoita ja kehitysmahdollisuuksia sekä selkeän ja vaiheistetun toimintasuunnitelman.

Ei sitoutumista

Saat projektin yksittäisenä palveluna, joka ei velvoita sinua mihinkään sen päätyttyä.

Tuloksellisuus

Vauhditat liiketoimintaasi.

Jatkotoimet

Tarjoamme lisäpalvelujamme, suosittelemme muita huipputekijöitä tai hoidamme puolestasi kilpailutuksen. Yhteistyömme jälkeen voit jatkaa nykyisen kumppanisi kanssa tai toteuttaa kaiken in-house.

Aivan kuten itse haluat.

Ota yhteyttä.

G-voimien prosessi on yksinkertainen.

  1. Ota yhteyttä ja kerro ongelmasi
  2. Järjestäydymme ja valmistelemme työpajan, johon myös sinä ja tiimisi osallistutte
  3. Saat asiantuntijanäkökulmat ongelmaasi sekä toimintasuunnitelman

Ota yhteyttä.