Vuoden Mainostorstai tekee Turusta markkinointiviestinnän keskipisteen

Julkaistu 10.01.2019 07:45 | Päivitetty 14.09.2023 13:15

Turussa tehdään erinomaista markkinointiviestintää, jota on mahdollista nähdä ja kuulla Vuoden Mainostorstaissa. Alan ykköstapahtumaksi vakiintunut Vuoden Mainostorstai on sekä tilaisuus nähdä vuoden parhaita töitä että kuulla alan kärkinimiä. 

Mainostorstain primus motor on Mari Tauler. Kuva: James Mashiri

Mainostorstain primus motor on Mari Tauler. Kuva: James Mashiri

Vuoden Mainostorstain primus motor Mari Tauler haluaa sekä tuoda esiin turkulaista osaamista että auttaa yrityksiä menestymään parantamalla markkinointiosaamisen tasoa. 

– En halua enää kuulla, että hyvät ideat ja innovaatiot jäävät hyödyntämättä, koska ei osata markkinoida, Tauler toteaa. 

Mari Taulerin tavoitteena on järjestää hauska, yllättävä, inspiroiva, kiinnostava, luova ja vähän hullu tapahtuma, joka inspiroi juhlakansaa pitkälle vuoteen ja antaa ajateltavaa sekä työkaluja omaan arkeen. 

– Mainostorstai on kovan luokan tapahtuma, joita on yleensä totuttu näkemään ja kokemaan vain pääkaupungissa. Turku jää kakkoseksi ehkä koossa, mutta ei muilla mittareilla. Ei ainakaan luovuudessa!

Vuoden Mainostorstai koostuu seminaarista, kilpailusta ja gaalasta. Osallistua voi kaikkiin kolmeen, yhteen tai kahteen.

Seminaarin juontaa bisnes-älyllä varustettu kehityspäällikkö ja stand up -koomikko Lotta Backlund, ja puhujina kuullaan valtakunnan ykkösnimiä: Keksijä ja futuristi Perttu Pölönen, Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm, tulevaisuusmuotoilija Minna Koskelo sekä strategisen markkinoinnin professori Petri Parvinen

Vuoden Mainos -kilpailun tavoitteena on parantaa alueen markkinointiosaamisen tasoa palkitsemalla erinomaisia töitä ja niiden tekijöitä. Nimestään huolimatta kilpailuun voi osallistua myös esimerkiksi palvelu- tai tuotemuotoilun ansioilla. Vuoden Mainos -kilpailuun osallistuminen on nyt auki ja päättyy 21.1.2019.

Vuoden Mainostorstain järjestävät Taulerin johdolla turkulaiset markkinoinnin ja viestinnän ykkösnimet ja toimijat.

Vuoden Mainostorstai Logomossa 31.1.2019. Seminaari 11.30–17, gaala 18–01. 

Lisätietoja resurssilinkissä.