Ruokaostosten pikatoimittaja Kavall kattaa ultranopeilla 10 minuutin toimituksillaan nyt koko Helsingin keskustan

Julkaistu 07.04.2022 08:00 | Päivitetty 14.09.2023 13:15

Ruotsalainen ruokaostosten toimittaja Kavall avaa uuden myymälän Kampissa ja kattaa näin palvelullaan koko Helsingin keskustan. Kavall tarjoaa palvelun mobiilisovelluksen kautta, jossa asiakas tekee tilauksen, minkä jälkeen tuotteet kootaan Kavallin lähivarastossa ja yhtiön työntekijä toimittaa ne sähköpyörällä asiakkaan ovelle kymmenessä minuutissa kiinteällä 1,99 euron toimitusmaksulla.

Kavallin maajohtaja Carl Tilgmann ja Kampin myymäläpäällikkö Shekhar Acharya

Kavallin maajohtaja Carl Tilgmann ja Kampin myymäläpäällikkö Shekhar Acharya

Kampin myymäläpäällikkö Shekhar Acharya, on vaikuttunut Kavallin strategiasta.

“Kavallin toimintamalli, yrityskulttuuri ja asiakaspalvelu ovat vertaansa vailla ja on mahtavaa saada palvella helsinkiläisiä nyt vielä mittavammin. Henkilökohtaisesti minulle on tärkeää, että toimitus tehdään nopeuden lisäksi vielä ekologisestikin. Ja koska Kavall hoitaa kaikki toimitukset omilla sähköpyörillä, polttoainehintojen nousu ei vaikuta millään lailla meidän toimitushintaan", kertoo Acharya.

Yhtiö toimii tällä hetkellä Suomessa Helsingissä ja Tampereella ja palvelu tulee laajenemaan loppuvuoden aikana myös muihin kaupunkeihin.

"Olemme erittäin innoissamme toisen Kavall-myymälämme avaamisesta Helsinkiin. Nyt katamme yhdessä Alppilan myymälämme kanssa koko keskusta-alueen ja meiltä saa ihan kaikkea vauvanvaipoista ja koronatesteistä aamiais-, lounas- ja illallistarpeisiin joka päivä klo 07.00-23.00.”, julistaa toimitusjohtaja John-John Tengberg.

Lisätietoa:

Carl Tilgmann

Country Manager Suomi

Phone:+358 44 980 3861

carl.tilgmann@kavall.co

www.kavall.fi

Kavallin visio on helpottaa kaikkien elämää. Kavall uudistaa koko toimialaa toimittamalla päivittäistavarat asiakkaalle vain 10 minuutissa. Robin Rendahl, Peter Simon ja John-John Tengberg vastasivat toukokuussa alati kasvavaan tavarantoimitusten kysyntään perustamalla uuden yhtiön. Kavall toimii Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Helsingissä ja Tampereella. Yhtiön tavoitteena on olla Pohjoismaiden johtava päivittäistavaran pikatoimittaja. Lisätietoa löytyy osoitteesta kavall.fi.