Rakkaudesta tiimityöhön – Grundlage vahvistui projektipäälliköllä

Julkaistu 03.11.2020 09:09 | Päivitetty 14.09.2023 13:15

Jotta Grundlagen arvo- ja palvelulupaus Et saa mitä tilaat, saat sen mitä tarvitset toteutuisi täysimääräisesti, tarvitaan suunnittelun lisäksi käsipareja projektien hallintaan ja päivittäiseen tekemiseen. Sellaisia saatiin yhdet lisää, kun Briiffissä projektikoordinaattorina vaikuttanut Henna Lindeman tuli Grundlageen syyskuussa.

Projektipäällikkö Henna Lindeman

Projektipäällikkö Henna Lindeman

Kaikkea Grundlagen toimintaa ohjaa intohimoinen ote ajatteluun ja työntekoon. Hennan draiveri on lisäksi rakkaus tiimityöhön.

“Se on se perusmotiivi. Mielestäni erinomaisuuden ja erityisten ideoiden edellytys on, että duunit tehdään kaikkien kannalta reilusti ja mielekkäästi. Asiakassuhteiden intensiteetti ja asiakkaista välittäminen on osa Grundlagen erinomaisuutta, joka välittyi minulle ensihetkistä alkaen. Haluan omalla panoksellani auttaa suunnittelutiimejä keskittymään olennaiseen ja asiakkuusjohtajia tekemään sitä, mikä on kokonaiskuvan kannalta tärkeintä. Rakastan olla avuksi”, Henna toteaa.

Hennan ihmisläheinen ja rento mutta napakka ote työhön on kerännyt vuosien varrella kiitosta niin kollegoilta kuin asiakkailtakin, joita on ollut muun muassa Nivea, Turun Osuuskauppa, Helsingin Mylly, Skanssi ja Helkama Bica.

Hyvä asenne ei jäänyt Grundlagessa huomaamatta.

“Henna käveli ovesta sisään ja höpötteli iloisesti varttitunnin täyttä asiaa ja sopivasti sen vierestä. Hennan osaaminen ja persoona yhdistettynä vilpittömään intoon ja haluun oppia on killeri paketti. Ei siinä kannattanut muuta tehdä kun ojentaa kättä”, kertoo Grundlagen toimitusjohtaja Mari Tauler.

Koronakeväästä ja -kesästä huolimatta Grundlagen liiketoiminta on kehittynyt kovalla vauhdilla. Uusia asiakkuuksia taloon on vuoden alusta tullut kymmenkunta: konsulttitalo FCG, Kauppakeskus Mylly, teknologiayhtiö Siili Auto, palkittu suomalaisen muotoilun ja muodin myymäläkonsepti PUF, viinien maahantuoja Vinum Import, uudet brändit MEC ja Free tutulta asiakkaalta Berneriltä sekä viisi startuppia, joiden joukossa on muun muassa alansa johtava tekoäly-yritys.

Uusia rekrytointeja on tehty kesän aikana kaksi.

Grundlage työllistää tällä hetkellä 11 luovan alan asiantuntijaa. Liikevaihto nousee tänä vuonna yli miljoonaan euroon.