Nopeat kädet ja kirkas mieli

Julkaistu 16.09.2020 07:55 | Päivitetty 14.09.2023 13:15

Grundlagen suunnittelutiimiä on vahvistanut elokuusta alkaen sisällöntuottaja, kirjoittaja sekä konseptisuunnittelija Lauri Lönn. Hän siirtyi Grundlagen riveihin kansainvälisesti palkitusta markkinointiteknologiatoimisto ID BBN:stä.

Lauri Lönn

Lauri Lönn

Media-alan opintojen jälkeen Lauri viihtyi pitkään toimittajan monipuolisissa tehtävissä Turun Sanomissa. Usean vuoden ja usean tehtävän aikana hän on haastatellut presidenttejä ja pääministereitä sekä kirjoittanut vaihtelevista aiheista aina pikkurikollisista pikkuleipiin. 

Markkinointi ja mainonta tuli mukaan Laurin toimenkuvaan vuonna 2010, kun hän siirtyi TS-konserniin kuuluvaan Nitroon, jossa kipinä markkinointiviestintää kohtaan syttyi.

Vuosikymmentä myöhemmin Lauri soljuu sujuvasti B2B- ja B2C-sisältöjen välillä. Lisäksi hän on ollut vetämässä valtavaa määrää työpajoja, joissa on profiloitu yritysten ostajapersoonia ja suunniteltu näiden ostopolun vaiheita. Asiakkaita ovat olleet mm. Atea, Tallink Silja, Fujitsu, Wipro, Helen, Elenia, Visma.

Grundlagen rehti ja reilu tapa lähestyä alaa, sen avoin ilmapiiri, mahtava työyhteisö sekä hurtin huumorin sävyttämät työpäivät sinetöivät Laurin päätöksen vaihtaa työpaikkaa, jopa näin Koronan aiheuttaman epävarmuuden aikana “Rouva Tauler teki tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä. Puhuimme pitkään siitä, miten tätä työtä tehdään niin, että siitä myös nauttii. Työ voi olla rankkaakin, mutta ilman naurua ja iloa se työ ei ole palkitsevaa. Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että odottaisi onnen putoavan syliin. Kultakimpaleisiin on tartuttava heti, kun sellainen sormenpäiden ulottuville osuu” Lauri summaa päätöstään.

"Laurin tavatessani homma oli ihan selvä. Juuri hänen kaltaistaan nopeaa ajattelijaa ja koneen hakkaajaa tarvitsimme kiireiseen arkeemme. Ja kun herran söhköpostit tulivat neuvotteluvaiheessa osoitteesta kevinpekoni, niin olin myyty", nauraa Tauler .