Muutoksia Grundlagen henkilöstössä – oppipojasta mestariksi.

Julkaistu 20.06.2022 22:54 | Päivitetty 20.06.2022 22:58

Grundlagen Digital Directorina toiminut James Mashiri on siirtynyt uusiin haasteisiin 1.6. alkaen ja toimistossa Digital Marketing Specialistina toimivan Ville Ylitalon rooli kasvaa asiakkuuksissa muutoksen myötä. Ville on kouluttautunut kevään aikana Jamesin ohjauksessa täysipainoiseksi digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaksi. Kehitys on ollut nopeaa, koska roolissaan Ville on voinut viedä oppeja nopeasti käytäntöön.

Koulutukseen on sisältynyt kursseja erityisesti Metan ja Googlen alustojen ominaisuuksista ja mainonnan mahdollisuuksista, mutta myös datan lukutaitoa ja ymmärrystä vahvistavia kokonaisuuksia. Monipuolisuus projekteissa ja asiakkuuksissa on antanut eväät myös strategisempaan digimarkkinoinnin konsultointiin ja käytännön mediasuunnitteluun. Tämän ohella kyky analysoida kampanjoiden tuloksia ja muodostaa oppimisen pohjalta kehitysehdotuksia on harjaantunut. Käytännön ammatillisen koulutuksen myötä etenkin digimainonnan osaamiseen on tullut syvyyttä ja paljon kiinnostavia näkökulmia.

Ville on koulutukseltaan tuore kauppatieteiden maisteri ja tutkinut akateemisella puolella esimerkiksi kasvuhakkerointia ja sen periaatteiden soveltamista markkinoinnissa. Aiheeseen liittyvä kiinnostus on antanut hyvän pohjan luovuudelle juuri digitaalisen markkinoinnin viitekehyksessä, mikä näkyy esimerkiksi mainonnan tulosten parantamisessa jatkuvan oppimisen kautta.

Villen tiimiin tullaan rekrytoimaan lisää asiantuntijoita loppuvuoden aikana.