Miksi kaikkien kotisivut muistuttavat toisiaan?

Julkaistu 23.11.2018 08:48 | Päivitetty 14.09.2023 13:15

Verkkoon suunnittelemisen modulaarinen perusta eli gridi-ajattelu tekee kivoja responsiivisia sivuja, jotka kuitenkin usein kovin paljon muistuttavat toisiaan. Luova kollektiivi Grundlagelle piti saada jotakin muuta: Juuri niin särmikäs, moniulotteinen, hullu, luova ja villi ratkaisu kuin kaikki sen tekijät. Näyteikkuna siitä, mihin tässä talossa kyetään. Ja se myös tehtiin. 

Grundlage.fi etusivu on verkossa epätavallinen kollaasi

Grundlage.fi etusivu on verkossa epätavallinen kollaasi

Grundlagen perustaja ja "sirkustirehtööri" Mari Tauler ajatteli ääneen. Hän halusi luovan kollektiivinsa sivustosta kollaasimaisen ja vähän sekopäisen kokonaisuuden, jolle moni ammattilainen pyöritteli päätään. Taulerin harjoittelija Eetu Mendolin kuunteli ajatukset herkällä korvalla, ja onnistui. Vaativan teknisen toteutuksen takana on Patrik Juvonen. 

Sivustolla esitellään Grundlagen tekijät, joiden laaja-alainen osaaminen on kuvattu palveluissa. Lisäksi kukin Grundlagen luovan kollektiivin jäsen sai itse rakentaa oman esittelysivunsa. 

Kokonaan uutena palveluna Grundlage tuo G-voimat: projektipohjainen palvelu, jossa asiakas saa koko monialaisen ammattilaisjoukon ratkomaan ongelmaansa. G-voimien perusidean voi kiteyttää vaikka näin: Ei kuukausilaskutusta eikä pitkiä sopimuksia, ja jokaiseen toimeksiantoon juuri oikeat ihmiset. Nopea, tuloksellinen prosessi, ja jatkosta päättää asiakas. 

Sivustolle pääset resurssilinkistä. Grundlagen Facebookissa voit osallistua kisaan, jossa palkintona Grundlagen tilat omaan käyttöösi aamusta myöhään iltaan.