MARK Turun uusi puheenjohtaja Mari Tauler haluaa auttaa aluetta menestymään

Julkaistu 07.11.2018 07:58 | Päivitetty 14.09.2023 13:15

"Vaikka kaikilla on mielipide markkinoinnista, meillä asiantuntijoilla on sen osaaminen. Meidän pitää osata vakuuttaa siitä myös asiakas”, sanoo Mari Tauler, joka valittiin syyskuussa MARK Turun uudeksi puheenjohtajaksi.

Mari Tauler on myös Vuoden Mainostorstain primus motor

Mari Tauler on myös Vuoden Mainostorstain primus motor

Tauler tunnetaan mm. Bo LKV:n ja Bernerin LV-tuotebrändin menestyksekkäistä konsepteista sekä Turun alueen kärkitapahtuman Mainostorstain ja Vuoden Mainos -suunnittelukilpailun uudistamisesta sekä luovasta yrittäjäkollektiivi Grundlagesta.

Markkinointiliiton toiminnanjohtaja Sanna Laakkion mukaan Tauler oli markkinoinnin monitaiturina helppo valinta uudeksi puheenjohtajaksi.

Tauler on vaikuttanut alueen mainoskentässä pitkään ja haluaa uudessa roolissaan parantaa alueen yritysten ja organisaatioiden menestystä markkinointiosaamisen avulla.

– Suurin osa asiakkaistani on pääkaupunkiseudulla. Turkulainen on joutunut usein vähän haastajana pöytään, vaikka täällä on paljon osaamista, hyvä draivi ja rahkeet tehdä mainontaa uudella ja raikkaalla tavalla. Siksi haluan olla mukana julistamassa markkinoinnin ilosanomaa oman alueeni yrityksille ja auttaa niitä menestymään.

Tauler kannustaa rohkeuteen sanoin ja teoin.

MARKin tehtävä on toimia alan suunnannäyttäjänä ja levittää viestiä markkinoinnista kasvun ajurina. Uusi puheenjohtaja peräänkuuluttaa rohkeutta, pitkäjänteisyyttä ja suunnitelmallisuutta niin yrityksiltä kuin markkinoinnin tekijöiltä:

– Menestystarinat kätkevät taakseen usein satoja tunteja työtä. Tuloksekkaan markkinoinnin tekeminen on pitkäjänteistä. Menestymiseen tarvitaan aikaa ja rahaa. Vaikka kaikilla on mielipide markkinoinnista, meillä asiantuntijoilla on osaaminen. Markkinointiosaamisen lisäksi meillä pitää osaamista – ja kanttia! - vakuuttaa myös asiakas siitä, mitä menestymisen eteen pitäisi tehdä. Että ei puuhastella pienesti ja odoteta valtavaa efektiä. Ja sitten taas vaihdeta linjaa ja viestiä paremman tuloksen toivossa.

Nykyään yrittäjänä toimivan Taulerin luova yrittäjäkollektiivi Grundlagen toiminta-ajatus perustuu juuri tällaiseen tekemisen tapaan:

– Grundlageen kuuluu tällä hetkellä 20 yritystä, 40 ammattilaista ja meillä on yli 300 vuotta kokemusta. Asiakkaan tarpeista riippuen olemme suunnittelutoimisto, tuotantoyhtiö tai tapahtumakeskus, jossa me suunnittelijat, yhdessä ja erikseen, tarjoamme asiakkaille vain oleellisen laadusta ja vaikuttavuudesta tinkimättä. Grundlage haluaa myös toimia alan äänitorvena ja areenana. 

Jatkossa myös MARKin pienempilä tilaisuuksia järjestetään kollektiivin tiloissa Turun keskustassa. Ensimmäinen uuden konseptin Kasvuaamu-tapahtuma järjestetään Finnkinossa 20.11. 

Lisätietoja:
Sanna Laakkio
MARK, toiminnanjohtaja
+358 45 110 8811
sanna.laakkio@markkinointiliitto.fi 

Mari Tauler
Greative Director I CEO +358 50 590 7856
mari@tauler.fi