Blogi

 

Mark Turun uusi puheenjohtaja Mari Tauler haluaa auttaa aluetta menestymään

Julkaistu | Päivitetty
Mari Tauler ja Janne Kunttu voittivat tammikuussa ”Paras tulos” -sarjan Vuoden Mainos -kilpailussa LV:n brändiuudistuksella. Janne Kunttu palkittiin kisassa parhaana nuorena suunnittelijana. Tiimi pääsi myös Effie-shortlistalle. Kuva: Jaska Poikonen

Grundlagessa kasvaa unelmatiimejä

Jotkut työparit tai tiimit saavat toistensa osaamisen lentämään ja 1+1 on aina vähintään 3. Joskus viisi ihmistä alittaa lopputuloksessa oman päälukunsa. LV-brändin kasvuun siivittäneet Mari Tauler ja Janne Kunttu pohtivat, miten luovaa työtä pitäisikään tehdä ja miten unelmatiimi syntyy.

katso lisää
Grundlage.fi etusivu on verkossa epätavallinen kollaasi

Miksi kaikkien kotisivut muistuttavat toisiaan?

​Verkkoon suunnittelemisen modulaarinen perusta eli gridi-ajattelu tekee kivoja responsiivisia sivuja, jotka kuitenkin usein kovin paljon muistuttavat toisiaan. Luova kollektiivi Grundlagelle piti saada jotakin muuta: Juuri niin särmikäs, moniulotteinen, hullu, luova ja villi ratkaisu kuin kaikki sen tekijät. Näyteikkuna siitä, mihin tässä talossa kyetään. Ja se myös tehtiin.

katso lisää

Uudistunut Markkinointiliitto auttaa yksilöt ja yritykset kasvun tielle

Uudistunut MARK Suomen Markkinointiliitto on jäsentensä ammatillisen kehittymisen asialla sekä yksilön tasolla että valtakunnallisesti. Modernin markkinoinnin osaaminen on välttämätöntä jokaisen omalla urapolulla ja tarjoaa kilpailuetua osaajan palkanneelle yritykselle. Markkinoinnin avulla voi luoda rohkeaa, mutta fiksua ja kestävää kasvua, joka hyödyttää sekä ihmisiä että yrityksiä.

katso lisää
Mari Tauler on myös Vuoden Mainostorstain primus motor

MARK Turun uusi puheenjohtaja Mari Tauler haluaa auttaa aluetta menestymään

"Vaikka kaikilla on mielipide markkinoinnista, meillä asiantuntijoilla on sen osaaminen. Meidän pitää osata vakuuttaa siitä myös asiakas”, sanoo Mari Tauler, joka valittiin syyskuussa MARK Turun uudeksi puheenjohtajaksi. Markkinointiliiton toiminnanjohtaja Sanna Laakkion mukaan Tauler oli markkinoinnin monitaiturina helppo valinta uudeksi puheenjohtajaksi.

katso lisää
Mari Tauler ja Anmari Korpinen, Grundlage

Saga Communicationsin Anmari Korpinen: Palveluntarjoajat ovat unohtaneet palvella asiakasta

Viime vuosina murroksessa ei ole ollut ainoastaan media. Markkinointi- ja viestintäalan toimijat ovat jo pitkään käyskennelleet toistensa tonteilla ja tehneet palveluiden ostamisesta entistä vaikeampaa. Olipa asiakasyritys vailla markkinoinnin strategiaosaamista, brändäystä, somesuunnitelmaa, maksettua tai ansaittua medianäkyvyyttä, niin kaikkea tätä tuntuvat tarjoavan ihan kaikki.

katso lisää

Vuoden Mainostorstai uudistaa alan kärkitapahtumat Turussa

Turussa vuosittain järjestettävät Mainostorstai- ja Vuoden Mainos -tapahtumat ovat jo 10 vuoden ajan tarjonneet foorumin alan keskustelulle ja tilannekatsaukselle paikallisten markkinoinnin ammattilaisten keskuudessa. Nyt tilaisuudet on yhdistetty ja tapahtumakonsepti uudistettu: Vuoden Mainostorstai järjestetään Logomossa 25.1.

katso lisää

Uudistunut Vuoden mainos -kilpailu vie Cannesiin

Vuoden parasta turkulaista mainonnansuunnittelua palkitseva Vuoden mainos -kilpailu on luonut nahkansa. Mediariippumattomat kilpasarjat ovat Paras oivallus, Paras toteutus ja Paras tulos. Koko kilpailun paras työ lähetetään edustamaan Suomea ”mainonnan olympialaisissa”, Cannes Lions -mainosfestivaaleilla.

katso lisää