Mainostoimisto Grundlage mitatusti alan parhaimmistoa

Julkaistu 18.02.2021 08:53 | Päivitetty 14.09.2023 13:15

Kaksivuotissynttäreitään juuri viettänyt mainostoimisto Grundlage etenee visionsa mukaisesti. Toimisto on shortlistattuna Suomen merkittävämmässä luovan alan Vuoden Huiput -kilpailussa ja on ehdolla Vuoden Toimistoksi.

Hakola avasi verkkokauppansa pahimpaan korona-aikaan designyrityksille ilman komissiota – Designkaveriä ei jätetä, eikä jätetty.

Hakola avasi verkkokauppansa pahimpaan korona-aikaan designyrityksille ilman komissiota – Designkaveriä ei jätetä, eikä jätetty.

Grafian Vuoden Huiput -kilpailu tähtää suunnittelun tason nostamiseen, luovuuden ja omaperäisyyden voimistamiseen sekä suunnittelijoiden ammattitaidon kehittämiseen. Kilpailu järjestetään nyt 41. kerran.

Ystävät-mallisto Vuoden Huiput -shortlistalle

Grundlagen Hakolalle suunnittelema ja toteuttama Ystävät-malliston kampanja on valittu Vuoden Huiput-kilpailun shortlistalle. Toteutus kisaa voitostakampanja-sarjassa Suomen suurimpien toimistojen kanssa.

"Ai helkatti että olen onnellinen. Kun pari vuotta sitten kirjoitin strategiaa ja Et saa mitä tilaat -palvelulupauksen sekä maalailin vision taivaisiin, niin en voinut ehkä ihan uskoa, että homma tulisi etenemään näin upeasti käsikirjoituksen mukaisesti”, riemuitsee Grundlagen perustaja ja toimitusjohtaja Mari Tauler.

Grundlage ehdolla Vuoden Toimistoksi

Regin Vuoden Toimisto-kilpailun tutkimuksella kartoitetaan asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluja tarjoaviin toimistoihin, merkittävimpiä toimiston valintaan vaikuttavia kriteereitä ja markkinointialan kehityssuuntia. Tutkimukseen vastaavat osallistuvan toimiston omat asiakkaat, jotka arvioivat yhteistyön tuloksellisuutta ja sujuvuutta sekä toimiston kykyä ymmärtää heidän liiketoimintaansa ja tarpeitaan.

“Et saa mitä tilaat, saat mitä tarvitset -palvelulupaus toimii. Kun Vuoden Huiput määrittää luovan työn olevan valtakunnan parhaimmistoa, niin Vuoden Toimisto finaalipaikka kertoo sen kaikkein tärkeimmän – asiakastyytyväisyyden. Rakastan työtäni ja ilmeisesti se näkyy ja tuntuu. Olen kerännyt ympärilleni ihmisiä, joilla on sama tekemisen taso ja kunnianhimo – ja minulle se kaikkein tärkein ominaisuus: intohimo. Me tarjoamme asiakkaillemme aina sydämen, sielun ja aivot, vaikka pyydettäisiin vaan käsipareja”, julistaa Tauler.


Vuoden Toimisto -voittajat julkistetaan 11.3. ja Vuoden Huiput palkitaan 22.4. virtuaaligaaloissa.